Please click Fill out my form! to order..:)

Friday, October 28, 2011

Ayuzip - kembalikan kegemilangan zaman dara anda!


http://rizi-biz.com/weblama/ayuzip/slideshow2.jpg


RAWATAN LUARAN & DALAMAN dengan menggunakan Ayuzip Series yang mengandungi bahan herba yang dapat digunakan untuk keintiman rumahtangga.Tips 1 : Gunakan Ayuzip V-Gin Lotion untuk merasai bagaikan malam pertama semasa bersama.
Tips2 : Amalkan Ayuzip V-Gin Powder untuk merapatkan serta mengalami tenaga luar biasa semasa bersama. Mampu menstabilkan hormon dan
menyuburkan rahim.
Tips3 : Gunakan Ayuzip Niplite untuk mencerah & mengembalikan warna puting payudara seperti anak dara.
Tips4 : Gunakan Ayuzip V-Gin Wash setiap kali mencuci vagina untuk memberi kesegaran, membersih, menegang serta merapatkan otot vagina.

PRODUK 1 : AYUZIP V-GIN POWDER

http://rizi-biz.com/weblama/ayuzip/v-gin-powder3.jpg
Harga Promosi: 39.90
Penjagaan intimasi tidak lengkap tanpa penjagaan dalaman. Dengan formula penggunaan bahan herba semulajadi 100%, khasiat manjakani, kacip fatimah, mas cotek dan bunga saffron sudah pasti dapat menyempurnakan rawatan untuk wanita dari dalam.
Berfungsi Untuk :-
*  Mengetatkan dan menguatkan otot-otot faraj
*  Merawat darah beku, melegakan saluran darah dan melancarkan peredaran darah
*  Memulihkan rahim,
*  Melegakan senggugut,
*  Merawat keputihan,
*  Mengharumkan vagina,
*  Mengekalkan pH & menyahbau,
*  Mengatasi kegatalan,
*  Merawat penyakit kulit di bahagian intimasi dan mengekalkan warna semulajadi.
Juga untuk merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi, meningkatkan ghairah seksual wanita, memulihkan mati putik atau rasa dingin terhadap pasangan, melambatkan menopause, merawat cirit-birit, sakit sendi tulang, angin dalam badan, demam, menstabilkan sistem penghadaman dan mengatasi senak perut, merawat dan memulihkan kerosakan saraf. Berkhasiat juga bagi mengelakkan kelesuan, sakit di bahagian pinggang dan pinggul, mengembalikan tenaga serta menyejukkan badan. Jangan lupa, pengambilan herba merupakan rahsia awet muda yang paling hebat. Istimewanya, ia mampu membuatkan anda tampil anggun dengan berat badan paling ideal. Anda pasti tampil hebat dengan wajah berseri tanpa masalah kulit, tubuh langsing yang menggiurkan dan kelihatan jauh lebih muda dari usia sebenar.
Cara penggunaan
Ambil 1 paket sehari sebelum atau selepas makan, pada setiap pagi dan petang. Boleh dimakan terus atau dibancuh dengan air.
Khasiat Manjakani
1. Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita.
2. Memperbaiki sistem peredaran haid.
3. Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
4. Membersihkan darah kotor.
5. Mengatasi keputihan.
6. Membaiki tisu faraj.
7. Melicinkan dan memelihara kulit.
Khasiat Piper Betle (Sireh Melayu)
1. Awet muda.
2. Mengecutkan tisu-tisu organik.
3. Membunuh kuman dan bakteria.
4. Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.
5. Mengatasi masalah keputihan.
Khasiat Crocus Sativus (Bunga Mastaki)
1. Membantu pembuangan angin dalam perut.
2. Menambah tenaga zahir dan batin.
3. Melancarkan penghadaman.
4. Mencergaskan minda.

PRODUK 2 : AYUZIP NIPLITE CREAM

http://rizi-biz.com/weblama/ayuzip/niplitecream5.jpg
Harga Promosi: RM 26.90
Gabungan vitamin A, C dan E berfungsi untuk mengekalkan kesihatan kulit puting untuk payudara agar lebih menarik dan mengiurkan.
Anda akan dapat lihat kesan yang menakjubkan selepas 10 hari penggunaan berterusan. Ianya juga sesuai untuk wanita yang telah berkahwin serta juga sesuai untuk semua jenis kulit.
Kegunaan AYUZIP NIPLITE CREAM
* Mengandungi   ekstrak Mulberry yang bertindak untuk menanggalkan sel-sel kulit mati bagi   mencerah dan  mengembalikan warna puting payudara seperti anak dara.
* Ianya juga mengandungi Vitamin A, C dan E
* Bertindak menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit di sekitar puting payudara.
* Tidak mengandungi bahan berunsurkan alkohol
PERHATIAN :
Ayuzip Niplite Cream adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Disyorkan simpan di tempat yang dingin dan kering. Jika terkena pada mata diminta cuci segera dengan menggunakan air yang bersih. Kesan pemakaian adalah berbeza pada setiap pengguna. Perubahan warna mungkin berlaku disebabkan bahan herba yang digunakan. Ianya dijamin selamat untuk dipakai.(Perubahan warna tidak akan mengubah keberkesanan produk).
Cara Penggunaan
Bersihkan kawasan puting payudara. Sapukan pada puting payudara 2 kali sehari iaitu pada waktu siang dan malam. Gunakan secara berterusan untuk kesan yang menakjubkan.

PRODUK 3 : AYUZIP V-GIN LOTION

http://rizi-biz.com/weblama/ayuzip/VginLotionBaru4.jpg
Harga Promosi: RM 39.90 
Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran untuk mengetatkan vagina. Namun kebanyakannya diformulakan dengan bahan yang boleh memudaratkan. Sifat semulajadi vagina yang lembut dan lembap menyebabkan bahagian ini amat sensitif dan mudah tercedera sekiranya bergesel dengan bahan yang keras. Biar pun objektif utama adalah untuk mengetatkan vagina, penyapuan losyen ke atas permukaan bibir clitoris adalah memadai. Untuk itu, Lovelorn Lure memperkenalkan Ayuzip V-Gin Lotion yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda. Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik dan rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan menopause. Selain fungsi utama mengetatkan vagina, ia juga dapat menyah-bau, menyah-bakteria, merawat keputihan, mengekalkan pH, memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi serta mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi. Ayuzip V-Gin Lotion sangat sesuai untuk diamalkan oleh remaja yang belum berkahwin bagi mengelakkan masalah sakit puan.
Sepertimana produk produk Ayuzip Series yang lain, Ayuzip V-Gin Lotion juga berfungsi untuk meningkatkan ghairah seksual wanita. Jadikan pemakaian Ayuzip V-Gin Lotion sebagai satu kemestian di dalam rutin anda setiap hari dan kembalikan kegemilangan ketika zaman dara anda!!
Khasiat Manjakani :
1. Mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita.
2. Memperbaiki sistem peredaran haid.
3. Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
4. Membersihkan darah kotor.
5. Mengatasi keputihan.
6. Membaiki tisu faraj.
7. Melicinkan dan memelihara kulit.

Khasiat Piper Betle (Sireh Melayu) :
 
1. Awet muda.
2. Mengecutkan tisu-tisu organik.
3. Membunuh kuman dan bakteria.
4. Menegangkan tisu-tisu otot dalam vagina.
5. Mengatasi masalah keputihan.
Khasiat Crocus Sativus (Bunga Mastaki) : 
1. Membantu pembuangan angin dalam perut.
2. Menambah tenaga zahir dan batin.
3. Melancarkan penghadaman.
4. Mencergaskan minda.

1 comment:

obat pembesar said...

postingan yang bagus tentang Ayuzip - kembalikan kegemilangan zaman dara anda!